Om SalsaNor

SalsaNor er Stavanger-regionens mest aktive salsaklubb og en av landets største salsaskoler. Klubbens mål er å tilby et uhøytidelig og godt dansemiljø, samt å fremme flerkulturell forståelse.

SalsaNor har siden 1999 tilbudt høyt kvalifisert undervisning i ulike latinske danser, først og fremst cubansk salsa. Sosiale dansearrangement er også en sentral del av klubbens aktiviteter, i tillegg til turer, konserter og høytidsfester for store og små.

For mange av SalsaNors medlemmer har dansen blitt en livsstil og miljøet i klubben gir mye glede. Her finner man nye venner og blir kjent med ulike kulturer. I SalsaNor er det viktigste ikke å bli verdensmester på dansegulvet, men å ha det gøy!

SalsaNor drives på non-profit basis, og alt arbeid i klubben blir gjort på dugnad. SalsaNor takker alle frivillige for den fantastiske innsatsen de gjør!

Om salsakursene

Vårt mål med kursene er å skape dansere som er forberedt på de ulike stilartene og musikktypene innen salsa. Grunnlaget i dansen er den cubanske salsastilen, som er opphavet til både musikken og danseformen. Men helt fra Salsa 1-nivå bruker vi elementer fra de andre stilartene, for å gjøre deg som salsadanser bedre skodd til å kunne danse med dansepartnere uansett dansestil. Fra Salsa 3-nivå får stilene fra LA, NY og Puerto Rico større innpass i kursinnholdet.